Uutta! Tanssimme yhdessä tähtiin -kurssi

Tanssiminen on mainio kuntoilumuoto eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa. Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on innoittanut monia aikuisia kokeilemaan paritansseja samaan tyyliin. Tutustummme latinalais- ja vakiotanssien alkeisiin tällä kurssilla. Voit tulla yksin tai parin kanssa kokemaan tanssin iloa ja harjoittelelemaan kilpatanssin perusaskeleita. Aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tule kokeilemaan! Ensimmäinen kerta on ilmainen eikä sido sinua osallistumismaksun maksamiseen. 

Keskiviikkoisin klo. 17.30-18.30, aloitus 24.1.2024 (hiihtolomalla 28.2. ei tuntia)

Kurssi kesto 12 kertaa, hinta on 70 euroa / henkilö.

Ohjaajina kokeneet kilpatanssijat ja ohjaajat Katja ja Rami Merisaari

Uusi perustettava tanssiryhmä (aikuiset 1 -sarja)

Haemme tanssijoita uuteen perustettavaan Latino Show ryhmään. Jos olet yli 16 -vuotias, mutta alle 30 -vuotias ja olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä Katja Malmi-Merisaareen p. 050 3060339. Katja kertoo lisätietoja. Eduksi on, jos olet harrastanut tanssimista aiemmin tai olet muuten urheilullinen, mutta tanssikokemus ei ole välttämätöntä.

Ryhmän valmentajana ja koreografina tulee toimimaan kilpatanssin ja latino show -tanssin ammattivalmentaja Adrienn Fitori.

 

Tanssia läpi elämän!

Tanssiurheiluseura Vaasan Viuhka on perustettu vuonna 1968 ja on Suomen kolmanneksi vanhin kilpatanssiseura. Valikoimistamme löydät kilpatanssin lisäksi kattavan tarjonnan eri tasoisia lavatanssikursseja sekä suositut lattarit.

Tervetuloa mukaan tanssimaan! Katso tarkemmat tiedot ylävalikosta, kunkin tanssin kohdasta.

Häävalssikurssit

Järjestämme turvallisesti yhdelle hääparille kerrallaan parin haluamana ajankohtana häävalssikursseja. Kysy lisätietoja tanssiurheiluseura.viuhka@gmail.com.

Esiintymiset

Kilpatanssijamme ja latin show -ryhmä WomaNice esiintyvät erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää sähköpostilla tanssiurheiluseura.viuhka@gmail.com.

Liikuntasetelit ja Online palvelu 

Voit maksaa kurssimme Tyky-, Smartum-, Edenred ja Eazybreak liikuntaseteleillä sekä Tyky-, Smartum-, Edenred ja Eazybreak ja ePassi -Online palvelussa maksamalla kurssin itse verkossa. Myönnämme 10 euron alennuksen kurssimaksusta henkilölle joka osallistuu useammalle kuin yhdelle kurssille lukukauden aikana! 

Viuhkalta ohjelmaa tyky-päivään

Tarvitsetko tanssillista ohjelmaa tai opetusta tyky-päivään? Ota yhteyttä sähköpostilla!