Latinalaistanssit

Lattariryhmä syyskausi 2024 

Lattarirytmien sykettä ja tanssin iloa Viuhkan salilla maanantaisin! Tanssimme myös muita vauhdikkaita tansseja. Tällä tunnilla ei tarvita paria. Syksyn kurssi aloitetaan uusilla koreografioilla, joten myös uudet harrastajat ovat erittäin tervetulleita mukaan kurssille. 

Maanantaisin klo 19.00 - 20.00

2.9.2024 , 18 krt (syyslomalla 14.10 ei pidetä tuntia)

Kurssin hinta 95 € / hlö /kausi

Tansseina mm. samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive, salsa, bachata, merenque, reagetton, polkka, tango ja quickstep. 

Lisätietoja ohjaaja Katja Malmi-Merisaari 050 3060 339 tai tanssiurheiluseura.viuhka(at)gmail.com.

HUOM! Latino Show -ryhmään haku!

Uusi perustettava tanssiryhmä (aikuiset 1 -sarja)

Haemme tanssijoita uuteen perustettavaan Latino Show ryhmään. Jos olet yli 16 -vuotias, mutta alle 30 -vuotias ja olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä Katja Malmi-Merisaareen p. 050 3060339. Katja kertoo lisätietoja. Eduksi on, jos olet harrastanut tanssimista aiemmin tai olet muuten urheilullinen, mutta tanssikokemus ei ole välttämätöntä.

Ryhmän valmentajana ja koreografina tulee toimimaan kilpatanssin ja latino show -tanssin ammattivalmentaja Adrienn Fitori.

Kilpailevat aikuisten Latino Show -ryhmät WomaNice ja Chicas de Abenico 

Viuhkassa on syksyllä 2021 aloittanut latino Show -ryhmä WomaNice ja syksyllä 2022 latino show -ryhmä Chicas de Abenico. Ryhmät harjoittelevat tavoitteellisesti Adrien Fitorinn ja Mikko Kaasalaisen valmennuksessa.

Latino Show ryhmien hinta on 230 €/hlö/kausi. Hinta sisältää oikeuden osallistua maanantain lattariryhmään, tiistain kilpatanssivalmennuksiin, torstain Mikon ryhmätunneille, ryhmien omat ryhmätunnit Mikon valmennuksissa sekä salin vapaan käytön.